A Magyarország szívében található Wekerle-majorban ember és ló egyaránt jól érzi magát! A Budapest városközpontjától az M5 ös autópályán déli irányba haladva alig több mint fél óra alatt jól elérhető, Budapest-Ferihegy nemzetközi repülőtértől kevesebb mint 25 percnyire lévő Wekerle-major felüdülést, sportolási lehetőséget és kellemes időtöltést, valamint rendszeres kulturális programokat kínál vendégeinek.

A Wekerle-kastély körül elterülő gyönyörű parkban Önnel együtt pihenhet a lova is, amihez számos lehetőséget kínál a létesítmény és környéke. Már a reggelinél élvezheti elégedett lovának látványát, amint a gazdag legelőn lakmározik.

Azokat, akik sportosan szeretnék tölteni szabadságukat, 80 × 80 méteres homokpálya és 100 × 20 méteres füvespálya, minden igényt kielégítő akadálypálya, valamint a legelők körül kialakított military-tereppálya várja. Kilovaglásra vagy lovas túrára pedig a Gödöllői-hegység nyúlványai illetve a “Vacsas” nevű, 10 négyzetkilométeres erdőség – benne vágtázásra kiválóan alkalmas homokos utakkal – invitálják. Közben szinte útba esik Magyarország mindössze 7 kilométerre lévő földrajzi középpontja, a mintegy 50 kilométernyire található Kecskemétre pedig egyetlen aszfaltozott úton való átkelés nélkül juthat el lóháton.

Igény szerint a Wekerle-majortól induló vadászati lehetőséget biztosítunk, kirándulást szervezünk a közeli Ceglédbercel termálfürdőjébe, biztosítjuk a közelben található motokrosszpálya használatát, kirándulást szervezünk Budapestre vagy Kecskemétre.